Välkommen till Sharp

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet i över 100 år. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion.

Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp", och har fortsatt med en ständig ström av innovativa produkter. Som exempel marknadsförde vi de första japanska TV- och radioapparaterna och världens första LCD-räknare. Men det var bara början.

Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom så varierande områden som Skrivar- och scannerlösningar,  IT-tjänster, Skärm- och möteslösningar, Solenergi, Betalningslösningar, Besökshantering och Kontorsmaterial. 

Inspirerad design

Drivkraften bakom vårt forsknings- och utvecklingsarbete är inte bara att åstadkomma bättre versioner av befintliga produkter, utan vi har högre ambitioner. I hemmet, på jobbet och överallt annars är vår mission att skapa unika produkter och lösningar som höjer livskvaliteten för människor i hela världen.

I affärsvärlden bidrar våra prisbelönta produkter till sänkta kostnader och ökad produktivitet med ett smidigt och säkert informationsflöde.

Våra avancerade sol- och energihanteringssystem kan minska koldioxidavtrycket och spara pengar.

 

Sharp och miljön

Hos Sharp tar vi vårt miljöansvar på största allvar och gör allt vi kan för att minska avfall och bevara resurser - och det gäller allt från produktdesign, tillverkning och förpackning, till energiförbrukning och ända till slutkasseringen av produkten.

Sharp Dokumenthantering

Sharp utvecklar ständigt sitt utbud av skrivare, med allt från kompakta men kapabla enheter till kraftfulla system i produktionsklass för moderna utskriftsrum, och alla kompletteras med Sharp Optimised Software Solutions för ökad produktivitet.

Sharp Visual Solutions

Sharp tillverkar världens mest avancerade plattskärmsteknik. Våra interaktiva skärmar, videoväggar, storbildsskärmar för digital skyltning och professionella skärmar är idealiska för kontrollrum, butikscentra, TV-studios, designstudios och överallt där skärmar med högklassig återgivning behövs.

Sharp Managed Services

Sharp Managed Services transformerar produktivitet och förbättrar kontorsarbetsflöden genom hela dokumentlivscykeln, samt säkerställer att IT-infrastruktur, servrar och nätverk är tillförlitliga, säkra och effektiva.

Sharp Solenergi

Sharp tillhandahåller högkvalitativa solpaneler för bostads- och kommersiella tak- och frifältsinstallationer och möjligheter till gemensam solcellsprojektutveckling. Att tillhandahålla solenergilösningar har varit Sharps kärnkompetens i mer än 60 år.

Sharp Betalningslösningar

Hundratusentals kunder använder Sharps EPoS-teknik, i några av de mest krävande och varierande detaljhandels- och hotell-/restaurangmiljöerna i hela världen.

IT-tjänster

Sharp är en komplett systemleverantör som får hela ditt kontor att fungera integrerat – precis som det borde. Det innebär att vi kan ta ansvar för hela din IT-miljö, både operativsystem och hårdvara. Oavsett om du vill placera utrustningen hos dig eller i vår datahall. Vi tycker att långsiktiga relationer är bättre än korta romanser. Då får du en samarbetspartner snarare än en leverantör.

En partner som inte bara kan det här med ettor och nollor, utan också bryr sig om hur ditt företag utvecklas. Du inte bara känner dig trygg, du är trygg i våra händer. Och du kan lägga betydligt mer tid på det du verkligen brinner för – dina egna affärer. Får vi bli din IT-avdelning?